Norske Thea på 12 år skal giftes med 37-årig mand

Share

Dette har intet med København at gøre, så er det sagt. Men her kommer det alligevel. For min forargelse var stor. På én måde handler det lidt om vores land alligevel. Det handler nemlig om folks frihed (eller mangel af) og mulighed for at være barn – og det syntes jeg vi er ret gode til jer i landet.

 

Det her handler om Thea på 12 år fra Norge der skal giftes med en 37-årig mand! 

Og hun har lavet en blog om det, hvor hun fortæller om alle bryllupsforberedelserne og om sit bryllup med en 25 år ældre mand.

 

Thea 12 år

Thea elsker One Direction og ønsker sig en hest i bryllupsgave.

Skærmbillede 2014-10-11 kl. 15.26.03

Hun pakker sine ting ned, så hun kan flytte hjemmefra efter brylluppet, det har hendes mor bestemt.

Thea flytter hjemmefra

Og prøver kjoler så hun er klar til dagen.

Thea prøver kjole

MEN heldigvis findes Thea ikke!

Bryllups invitationer

Bloggen er i virkeligheden skrevet af Plan, som er en organisation der arbejder imod at børn skal giftes bort imod deres vilje.

Fik du også helt gåsehud af denne historie ligesom mig?

Syntes den fortjente plads her på bloggen for sin kreativitet og sin evne til at give gåsehud igennem deres storytelling.

Det kom virkelig tæt på mig og jeg har ikke engang børn. Hvordan ville min mor og far eller enhver andens mor og far dog ikke ville have det. Det var jo bare en lille 12 årig pige fra Norge – det er altså ikke ret langt væk fra vores verden… godt fundet på og uhyggeligt at læse den blog altså.

I kan læse bloggen her. 

Plans arbejde

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *