Offline sommerhushygge og strikkebio

Share

Den har stået på rå hygge og offline afslapning her i påskeferien – langt væk fra København. Jeg tog med kæresten op til familiens sommerhus i Gilleleje. Vi blev blæst igennem på vores gåture langs klitterne, spiste is (det er en tradition og selvom det var hundekoldt, så blev den nydt!) og så gik jeg igang med et strikkeprojekt. Vejret var jo ikke det bedste og så var strikkepindende lidt sjovere end lektierne (!!).

Her kan I se projektet – altså det lækre billede fra bogen hvor jeg fandt opskriften, nu må vi se hvordan min udgave kommer til at arte sig.

IMG_4766 IMG_4785

foto 7

foto 9

Strikkebio i Falkoner

Samtidig med at strikkepindene kørte kom jeg i tanke om en strikke-Københavner oplevelse, jeg havde for kort tid. Men I har ikke fået fornøjelsen af at høre om min tur i strikkebio endnu.

Forestil dig en hel biografsal fuld af kvidrende kvinder og knitrende strikkepinde. Og så en lækker film til at sætte stemningen. Det hele foregik i Falkonerbio en kold eftermiddag.

Er I blevet fristede – og det håber jeg for det var en sjov oplevelse! Så kan I finde den næste omgang strikkebio HER.

IMG_4569

IMG_4561

IMG_4543

IMG_4553

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *