Om mig

kvadrat-katrine

Kære læser,

Velkommen til bloggen

Mit navn er Katrine Dybkjær og jeg har kastet mig over denne blog med ønsket om at dele ud af livet i hovedstaden med inspiration i en aktiv hverdag og den nordiske livsstil.

*******************************************************************************

Her er nogle af de ting I kan forvente på Københavnerliv:

Grønne pletter * hyggelige cafeer * boganmeldelser * skøre events * kringelkroge * min egen byhave * rejser * urbane eventyr * hverdags fumlerier * cykler * pandekager * flotte fotos * bypuls * livlige tanker *kultur * livsstil 

********************************************************************************

Hvorfor denne blog?

Som københavnsk blogger er det mit håb at give jer lidt inspiration med på vejen om det nordiske liv både i byen, haven, hjemmet og verden. Med bloggen tager jeg på eventyr – drejer til højre istedet for til venstre for at opleve nye kroge af Købehavn og skriver om det hele til jer her.

Husk også selv engang imellem at gå lidt på eventyr i ny og næ – og ryst hverdagens robottankegang lidt at skuldrene.

Hvem er jeg?

Jeg har altid elsket den enkelte nordiske stil. For mig betyder det nordiske liv en hverdag med frisk luft, natur, motion, friske råvarer og lys livsstil, så det vil I finde masser af her på bloggen.

Og så elsker jeg at skrive. Jeg kan slet ikke lade være. Jeg har tidligere lavet to rejseblogs; Risgnaskerne med min kæreste Lau og vores fælles backpackertur i Asien og Out’N’About, der handler om mine rejser rundt i verden, blandt andet min udveksling i New Zealand.

Til hverdag studerer jeg min kandidat på Digital design og kommunikation på IT universitet. Desuden arbejder jeg freelance som journalist og medierådgiver. Jeg elsker at fordybe mig med faglige emner indenfor mine områder design, it, marketing, kultur og kommunikation. Desuden er jeg helt afhængig af at rejse og opleve verden.

Lau

I vil muligvis også komme til at møde ham her, manden som i mange år nu har haft lyst til at være min kæreste.

Fysioterapeutstuderende, løbe- og outdoor freak er passende ord om herren. Der er blevet trænet til en del marathons og to Ironmans i Københavns gader. Hvis der går lidt for meget sport i bloggen på et tidspunkt – så ved I hvem der står bag! (har undgået det indtil nu).

Tak fordi du læser med,

Katrine Dybkjær

Skriv endelig til mig: 

Min private mail: dyb.kat@gmail.com

Facebook

LinkedIn

Pinterest

Instagram


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 responses

  • Hej Lene,
   Det er jeg glad for du syntes! – og dejligt at du har lyst til at tage med os på urbane eventyr. Hæng på så skal vi nok fodre dig med flere spændende oplevelser, tanker og lidt københavnerpuls.
   God dag
   Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *