Om nytår, glimmer og en sej vinder

Share

godt nytår

Jeg kan lige så godt sige det som det er – for mig er det stadig kun første dag i det nye år. 1. januar forsvandt ligesom uden at jeg opdagede det. Men jeg fik skudt det nye år ind med maner og jeg er allerede forud på fitnesspoints med alt det jeg fik danset indtil kl fem om morgenen nytårsaften.

I år holdt jeg nytår i København og hold da op en fest og et brag af nytårsfyrværkeri de kan præstere her i byen! Aftenen stod på glimmer, grin og lækker mad, a night to remember! Jeg håber I havde fik sagt ordentlig goddag til det nye år – det håber jeg, for I skal være sammen med det i endnu 363 dage.

Og siden det for mig stadig kun er den første dag i det nye år, så er det en perfekt dag til at afgøre min allersidste adventkalender konkurrence – en fin måde at slutte det gamle år på.

VINDEREN AF SIDSTE ADVENTKONKURRENCE

Vinderen af Bright Spout lampen gik til en som havde nomineret sin mor – ikke bare fordi hun (helt sikkert) var verdens bedste mor, nej hun ønskede at give lampen til sin mor for at sige “godt kæmpet”. Hendes mor har nemlig været igennem kemo og er nu kommet ud på den anden side efter at have kæmpet med kræft i løbet af 2014. 2015 kan nu byde på en ny start for hende. Så sejt og en vinderhistorie, som jeg rigtig gerne vil dele her på bloggen.

Det kan vi alle tage med os ind i det nye år – hvis det bliver hårdt i 2015, så kæmp for det, giv aldrig op, det vinder man aldrig noget af!

Og hermed mange gange tillykke til Stine og ikke mindst Stines mor – nu kan du give hende denne lampe som et tegn på at hun vandt kampen! Sejt gået!

 

nytår 2015 nytår 2015 nytår 2015

 

fyrværkeri København

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *