Podwalks: Lyt til Københavnske historier på din byvandring

Share

Podwalks er blevet det nye sorte i København, som en lokal lommeguide på en københavnsk byvandring- og jeg er personlig vild med konceptet.

For noget tid siden begyndte jeg at høre lydbøger om farlige mordere, eventyrlystne sejlertogter og vikingeslag på mine egne gåture i København, når solen skinnede og jeg trængte til frisk luft fx hjem fra arbejde. Men hvorfor ikke koble en spændende historie med det sted jeg alligevel gik rundt og udforskede? Der er lidt langt mellem en sejlerferie til Fiji og min vandring rundt på Nørrebrogade.

skateboarder-københavn

Derfor kunne jeg ikke lade være med at skrive dette indlæg til jer, da jeg faldt over nogle podwalks lavet af DAC (Dansk Arkitektur Center). Med disse podwalks kan du høre historier fra blandt andet Nørrebro, Ørestad og Carlsberg, mens du selv går rundt og udforsker bydelen. Fedt koncept!

DAC har lavet otte forskellige podwalks på dansk, som du GRATIS kan nyde på dine sommer slentreture i dejlige København.

IMG_5203

Podruns i Danmarks fire størte byer

Jeg har selv i længere tid også været fast lydbogs-løber – det giver en helt anden interessant løbetur og jeg glemmer helt hvor hårdt det er, når morderen i en krimi er lige ved at blive fundet eller når forfatteren og mig sammen går i Hemingways fodspor.

Trænger du til at få pulsen op med løbeskoene på og samtidig lade tiden løbe med en god historie, så har DAC også lavet nogle podruns på engelsk – både om byudviklingen i København, Aarhus, Aalborg og Odense. Hver historie passer til løberuter DAC har lavet for dig i deres app. Her er en lille video omkring DAC podruns, jeg faldt over:

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *