Roser er røde og vi mennesker er små

Share

foto 2

Uhm….

Hver gang jeg træder ud i haven i disse dage bliver både min næse og øjne forkælet. ROSER. Der er roser overalt i disse dage.

I kender vel også denne søde, lidt lyserøde duft fra roser.

Hvilken fryd!

Det er egentlig sjovt, hvad blomster kan gøre ved en. Tænk at disse små farvede planter kan få mig til at smile over hele femøren. De står der jo bare, ikke for at gøre mig glad, men fordi det nu engang er naturens lov. De ville titte frem med deres små fine hoveder og dufte om de stod her i min have eller på en eng uden en eneste næse i nærheden til at nyde godt af deres dufte.

Og os mennesker som troede at vi var verdens herskere og jordens allermægtigste. Der skal ikke mere end et par røde roser til for at få mange af os til at gå helt i svime og smile.

Måske burde man erkende at selvom vi prøver at tæmme og kontrollere naturen, så er vi nu engang underlagt dens luner og vidundere. Vi er nok ikke så stormægtige og alt-over-strålende som vi går og tror, så hvorfor bliver vi ved med at prøve. I stedet for at overvinde naturen, tror jeg vi ville vinde mere på at samarbejde og forstå den. Den var her jo trods alt før os og klarede sig fint uden os – men vi kan jo ikke leve uden den…

Jeg vil ihvertfald gerne samarbejde med naturen, den er jo så vidunderlig frodig, grøn og dejlig nu om sommeren…

Især de duftende roser.

Vil I ikke give mig ret?

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One response

  1. Yes- giver dig helt ret. Og ja, vi glemmer af og til vores egen rolle ift naturen – tager den ofte bare for givet….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *