Så fik København en ny udklækket bachelor

Share

web

Tænk, så skete det! Efter tre års kamp afsluttende med tyve meget svedende og mundtørre minutter ved den grønne dug i eksamenslokalet står jeg nu her på den anden side. Igår blev jeg udklækket som bachelor fra CBS og den noget omfattende titel: Interkulturel Markedskommunikation.

Hvilken fantastisk dag – smilene og solen strålede om kap og jeg stod midt i det hele og var mildest talt lidt forvirret.

For hvor blev tiden af? De er fløjet afsted og jeg forstår det ikke rigtig. Tre år er jo alligevel 1095 dage eller 26280 timer, hvis man foretrækker det istedet. Tre år, det svarer til hele 1.Verdenskrig eller de antal år som Ejnar Mikkelsen ufrilligt måtte befinde sig i den nordøstgrønlandske ødemark. Iforhold til disse begivenheder må mine nu overståede tre når nok føles som  lettere, mindre smertefrie og  ikke mindst meget hurtigere. Men at de fik rumraketmotere på og valgte at styrte afsted med mig flyvende bagefter, det forstår jeg ikke helt.

Nu står jeg tilbage her – glad, lykkelig og med en sommerferie der kan byde på en masse (selvvalgt og ikke akademisk) læsning, men også en sommerferie hvor jeg lige pludselig bliver nødt til at tænke nogle lidt store tanker. De tanker, som man ofte prøver at holde på afstand i sin tilsigtede problemminimerede hverdag. Tanker såsom:  Hvad vil jeg gerne arbejde i fremtiden? Er jeg blevet voksen nu? Skal jeg så nu kunne lide kaffe latte og forstå hvad forhøjet beskræftigelsesfradrag betyder?

Lige nu tror jeg dog, at jeg lader disse spørgsmål hænge i sommerferieluften lidt endnu. Istedet vil jeg poppe champagnen, nyde studiebøgernes vægt blive løftet fra mine skuldre og ryste janteloven af mig med min vejleders udtalelse om, at mit og Camillas bachelorprojekt om trendanalyse og Urban Gardening var det bedste bachelorprojekt hun nogensinde havde læst.

Og så må jeg hellere finde slukknappen for de rumraketmotore, så de næste tre år ikke kommer til at flyve forbi i lige så høj fart. Nogen der har en ide om hvordan man gør?

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *