Sådan får du en Valentines Day to remember

Share

valentines day i københavn

Glædelig Valentines Day allesammen. Det er ikke alle traditioner fra USA jeg er lige vild med, men Valentines Day er nu en af dem jeg godt kan stå inde for – at få tid til at forkæle den man holder af og holde lidt ekstra meget i hånd her i vores ellers hektiske hverdag er lækkert!

VINDER AF KONKURRENCEN

Først skal vi at have fundet en vinder af Valentines give-awayen om bogen København min elskede , der er smæk fuld af romantiske steder man kan drage på her i København.

TILLYKKE CECILIA BANG! – må du få mange hyggelige romantiske stunder!

Og så til lidt last-minute inspiration, hvis I ikke har fundet ud af hvad dagen skal bruges til endnu:

De 7 til Valentines Day i København

1. Kurbad til menneskepriser

Frederiksberg Svømmehal har også en spa afdeling til forkælelse og velvære. Der er både saltbad, aromabad, sauna-gus, spabad, massagebrusere og elektriske massagestole. Så kan I både forkæle jer selv ved at forkæle om hinanden!

2. Brunch på den røde måde

Efter en omgang spinning her til morgen for at klare den gode samvittighed, drager jeg selv med min kæreste under armen til brunch mekka på Le Rouge. Restauranten ligger i Nørrebrohallen lige ved den røde plads. Og indenfor til deres weekendbrunch har de alt hvad hjertet kan begære – just saying, du bliver ikke skuffet! UHM måske vi ses derover?

loppemarked-studenterhuset6

3. Helsingborg hånd i hånd

Helsingborg i det svenske er en rigtig hyggelig by og en oplagt get-away tur her på sådan en dag. Jeg mig guide til byens hyggelige kroge HER 

Annorledes cafe

4. Drinks på den engelske herregårds måde

Skal I ud og se hinanden dybt i øjnene i aften over et par cocktails, så gør det på Library Bar. Her får I engelsk herregårdstemning og bibliotekshygge for alle pengene – I kan måske endda lege at I er på et romantisk ophold på en engelsk herregård, hvem kunne ikke have lyst til sådan en get-away tur?

5. Gourmet aften til Dining Week

Dining week hører for fuld skrald i denne uge så hvorfor ikke tage på en hyggelig gourmet oplevelse nu det kun koster 200 kr for en tre retter menu. God man og romantik hører jo ofte sammen og hvis der endda er levende lys på bordet er den jo hjemme. Læs min 3 tre liste over must-eat steder til festivalen HER 

Tribeca2

 

6. Lakridsfestivalen

Har du en lakrids-tyggende kæreste, så kan også forkæle din nærmeste med billetter til den kommende lakrids festival der løber af stablen i næste weekend. Hele to weekender i træk med dit dejlige nærvær, jeg tror det bliver en fuldtræffer gave. Find mere information of festivalen HER. Jeg tager også selv derhen i næste weekend – det kan ses at jeg har født med en lakridselskede far – og kommer med en lille reportage af festivalen lørdag, så du kan samle dig lidt inspiration om hvad der venter til festivalen.

Lakridsfestival 2013www.flemminglyng.dkFotograf Flemming Lyng

Fotograf: Flemming Lind, Lakridsfestival 2012 

7. Morgendags “mad-gave”

Har du fået lov til at have din kæreste også i morgen, så fortsæt løjerne med at tage på pop-up resturant besøg i morgen til Restaurant Day.  Du kan finde alle resturanterne HER og lade dig inspirere til imorgen. De er der kun for en dag, så udnyt det imorgen d. 15. februar!
Men husk nu alligevel allesammen i denne “kærlighedstid”: 

levet livet citater

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *