E-magasin til københavnerferien

Share

sommer-i-KBH

Om lidt drager jeg til Panama med min dejlige familie. Det bliver så skønt – selvom jeg jo må sige farvel til København for en stund (og Kobenhavnerliv). Sommer i København er nu ellers dejligt og den er værd at opleve og udforske.

Selvom jeg ikke kan underholde jer så meget over sommeren, syntes jeg nu ikke I skulle snydes helt. Derfor har jeg fundet mit københavnske sommermagasin frem, som jeg kreerede sidste år sammen med en bunke andre skønne københavnske bloggere. Puha redaktørlivet er hårdere end man tror, men det har været super sjovt at lege med den kreative hjernehalvdel.

Jeg har kreeret et e-magasin I kan bruge som guide til jeres sommerferie i København. En masse skønne bloggere har hjulpet mig med at finde de bedste, skæveste og skønneste steder frem til jer, som I kan udforske over sommeren.

Jeg håber I kan lide magasinet, god fornøjelse:

I kan også læse eller downloade magasinet her som PDF – for eksempel til jeres telefon, så I kan tage det med jer på farten: Guide til din sommer i København

Jeg vil elske hvis I i kommentarfeltet vil skrive hvad jeres ynglingsartikel er – så kan jeg lave et endnu bedre e-magasin til jer næste gang.

Og så håber jeg, at I alle får en fantastisk sommer i København og hvor I ellers drager hen på eventyr. I kan følge mig på mine eventyr i Panama på min rejseblog Outnabout  (hvis jeg kan finde internet…).

God sommer!

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

5 responses

  1. Super magasin! Vi må straks finde cyklerne frem og prøve dine turforslag – og opleve Kobenhavnerliv-stemningen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *