Tak for i år

Share

Totusindeogfjorten blev et år jeg kommer til at huske. Det blev året hvor jeg startede på alle mine københavnereventyr her på bloggen – og Københavnerliv så dagens lys. Samtidig startede jeg også på en ny uddannelse på ITU universitetet, som jeg bare har været så glad for!

Bloggen er kun et halvt år gammel, men med alt det jeg har oplevet føles det som om jeg har haft bloggen i flere år. Året på bloggen har været fyldt med interviews af spændende mennesker, besøg og anmeldelser af Københavns mange spændende steder og inspiration om det nordiske, natur og frisk luft, som fylder så meget i mit liv.

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige mange tak for alle jeres kommentarer, opbakning og gode ideer. Det er i høj grad jeres skyld at jeg holder gnisten og lysten til at skrive og bliver ved med at tage på københavnereventyr. I det nye år kan I nok også forvente lidt ”udenbysrejser” til nord, syd, øst og vest. At rejse er at leve og jeg elsker at leve både i København og i resten af verden.

Jeg håber I får en fantastisk sidste aften og et endnu bedre nyt år. Skål og skyd.

Her er et lille recap af året der gik

foto 2

team-web IMG_3533 fest-web foto 3 20140806-164110-60070930.jpg IMG_3485 foto 2 foto 2 gulerødder peacefulspot flødebolle kursus På kanten af evigheden

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *