Til ølsmagning på Nørrebro Bryghus

Share

foto 3-1

Jeg har været til ølsmagning! – i København.

Nørrebro Bryghus har ligget på Ryesgade på Indre Nørrebro i en del år efterhånden. Jeg har da også været derhenne og spise en enkelt gang, dengang det stadig var lidt “unknown” og skævt med et bryggeri midt inde i København. Idag findes der flere af slagsen, men det har ikke afholdt mig fra overhovedet ikke at have prøvet ølsmagning på nogle af de københavnske bryggerier. Det skulle der laves om på – især når jeg er blevet gode venner med en ølblogger!

Så vi tog til ølsmagning på Nørrebro Bryghus. Super sjov oplevelse. Vi smagte øl, der stadig var igang med at gære, øl brygget på grannåle og øl der smagte af hvidvin.

Det var også lidt sjovt at en af øllene kom fra Humlebæk bryggeri, et ret nyopstartet bryggeri fra min hjemby. Den må jeg besøge næste gang jeg kommer på de kanter.

foto 5

Jeg kan varmt anbefale jer at tage derhen næste gang. Der er ølsmagning hver tredje tirsdag i måneden – og I kan nok finde mig derhenne næste gang også, det er jo lige på vejen hjem fra arbejde… Efter smagningen fik jeg mig en snak med ølmesteren og han mente det ville være amerikansk tema næste gang. Amerikanske øl er der åbenbart meget mere fut i end i nordiske øl – men nordisk er altid lidt mere minimalistisk, åbenbart også når det kommer til øl.

Cheers!

foto 1-1

 

foto 4-1

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *