Tip til at finde de gode must-read bøger

Share

foto

Jeg står der selv tit, når jeg endelig har fået lidt til i hverdagen til at blive opslugt af en god bog eller lydbog, så vandrer jeg ned på biblioteket og står der.

Hvad skal man liiiige vælge?

Jeg elsker at læse bøger, men jeg hader også at komme igang med den som ikke formår at suge dig ind i dets univers og få dig til at glemme verden udenom for en stund.

Nu er jeg så faldet over “bibcast”, som kunne være løsningen på problemet. Hver måned kommer Københavns bibliotekter ud med inspirations podcasts til hvad du skal læse, høre og se. Tippet er hermed sendt videre til alle jer, som også går “bog-tiden” i møde med et tæppe, en hyggekrog og et varmt tæppe til de kommende mørke timer.

I kan finde links til Bibcast podcastene her.

PS. Hvis I lige står og mangler en bog, så er jeg faldet i “På kanten af evigheden” af Ken Follett. Uh den er god! Jeg håber der snart kommer en boganmeldelse, hvis ikke studiet opsluger alt min tid fra boglæsningen, men den er altså virkelig god!

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *