Tips til efterårs-hygge i København

Share

Kalenderen har netop rundet “efterår”. Blæst, røde blade, masser af tøj og ikke mindst varm kakao… efteråret er nu også meget hyggeligt.

Vi danskere er jo vant til at skulle nyde livet og varmen indendørs i en stor del af året. Og hygge. Ordet hygge blev måske endda opfundet i den kolde tid her oppe nordpå.

I København kan man også sagtens nyde efteråret, bare rolig. Og jeg skal nok hjælpe og guide jer igennem, så I får et dejligt efterår.

Byens bedste varme kakao

I denne måned vil jeg tage jer med på nogle gode steder, hvor I rigtig kan nyde efterårets og hyggens kommen i København – og udforske hvor man kan finde Københavns bedste kakao. Jeg håber I vil hjælpe mig senere.

Her er lidt af de andre ting, som kommer til at foregå her i starten af efteråret, så I allerede nu kan komme afsted og nyde efterårs København.

1. Økologisk uge

I denne uge, uge 36, står den på Økologisk uge i hele Danmark og selvfølgelig også i København. Torvehallerne åbner blandt andet op for en “Økologisk rundrejse”, Nørrebroparken byder på fællesspisning med Michelin-lækker mad og så kan man lære at lave sunde snacks til sine børn. Læs mere om programmet her .

2. Design og luksusgenbrugsloppemarkeder 

Den 6. og 7. september bør du sætte kryds i kalenderen til lidt udforskning af upcoming kunstnere og shopping. Både FindersKeepers og LOFT basaren slår dørene op til deres designmarkeder – og man kan altså sagtens nå hen til begge. Den kommer til at stå på upcoming spændende kunstere, luksus loppemarked og design for alle pengene.

Her kan du læse mere om FindersKeepers markedet og LOFT basaren.

3. Årets sidste par fredagsrocks

Skal du lige nå det? Der er tre Fredagsrocks tilbage i Tivoli. Den Sorte Skole afslutter sommerens Fredagsrocks den 19. september,  så der er jo lidt tid endnu – heldigvis. Det var nu altså smart tænkt af Tivoli af øge parkens målgruppe til flere unge, jeg er fan (både som kommunikationsstuderende og som ung)!

Jeg håber at I alle får et fantastisk efterår og jeg vender frygtløs og blæsende tilbage.

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *