Urban Gardening #3: Spis den vilde natur

Share

spis den vilde naturSom I nok ved efterhånden, hvis I er garvede københavnerlivs-følgere, så er jeg vild med det vilde.. naturen er fantastisk og jeg bliver glad i bolden af det grønne. Jep, jeg ved hvad I tænker – hvad laver hun så herinde på brostenene? Bare fordi man bor i byen (som jeg også elsker), kan man sagtens få natur under neglene og man findes vilde planter til madlavningen indenfor bygrænsen – det har jeg haft en hel guide om.

I kan finde mere om min vild med det vilde guide HER.

Og nu har jeg fundet en anden, der kan sætte ord på hvorfor den vilde natur (selv i byen) kan gøre folk, som mig, glade i bolden. Det er Kristoffer Melson fra Byhøst appen. Byhøst er en app, der giver københavnerne mulighed for at finde vilde lækkerier rundt omkring i byen. På kortet i appen kan du finde steder i byen med æbletræer, blommer, urter og krydderier. Du kan også selv oprette et punkt på kortet, hvis du har fundet et godt hyldebærtræ, som du gerne vil dele med dine andre natur-elskede-københavner-naboer. Jeg kan sige så meget, at den app ER downloadet til min iPhone..;)

I kan downloade Byhøst HER .

Og nu er det vist blevet tid til at høre Kristoffer fortælle hvorfor den vilde natur er så vildt sej!

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *