VEGA fejrer jubilæum med lækre limited edition plakater

vega_jubplakater
Share

VEGA. En historisk perle på Københavns arkitektoniske snor. En del af Københavns identitet. Og nu også jubilar. Musikstedet fylder 20 år og i den sammenhæng har VEGA lanceret en række eksklusive jubilæumsplakater, der fortolker husets ikoniske designdetaljer.

Hver måned igennem 2016 udkommer en ny limited edition plakat. Hver plakat trykkes kun i 50 eksklusive eksemplarer, så det er med at være hurtig, hvis man er vil have fingrene i en af disse ikoniske københavner plakater.

vega_jubplakater

VEGAs historiske vingesus

De smukke mørke træpaneler i VEGA har set mange stjernestunder udfolde sig gennem de sidste 20 år. Fra Adele og MØ til Danmarks første kvindelige statsministers sejr i 2011. De unikke rum har en historie, som går længere tilbage end VEGAs åbning i 1996, nemlig helt tilbage til 1956.

“VEGA er Folkets Hus. Siden Vilhelm Lauritzen tegnede den smukke bygning i 1956, har hver en krog været dedikeret til fællesskab, kunst og kultur. I anledning af, at vi har været københavnernes spillested i 20 år, vil vi gerne gøre noget specielt for at hylde huset og give publikum mulighed for at tage nogle af husets smukke design-detaljer med hjem. Vi er stolte af at kunne lancere vores jubilæumsplakater, som alle vil vise et udsnit af husets unikke design og historie,” fortæller kommunikationschef i VEGA, Ditte Sig Kramer.

Om jubilæums plakaterne

Kunstplakaterne er lavet af VEGAs art director Dennis Mejdal, der har givet det københavnske ikon en grafisk make over med respekt for den oprindelige arkitektur. Illustrationerne emmer af 50’er-æstetik, men i et moderne og farverigt udtryk. Hør ham HER fortælle om, hvad der ligger bag hans valg af motiver til plakaterne.

Fakta om jubilæumsplakater

Hvornår: En gang om måneden resten af 2016. Hver måned afsløres et nyt motiv
Antal: 50 eksklusive eksemplarer per motiv
Salgssted: Ved koncerter i Store VEGA og Lille VEGA
Pris: 150 kroner
Plakaten: Trykt på lækkert 250 gram ikke bleget papir i størrelsen A2

Se videoen om jubilæumsplakat #2 her

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *