Vinder af “københavnerplakat”-konkurrencen

Share

Skærmbillede 2014-07-04 kl. 08.44.00

Jeg har både grinet højt, følt med jer, skrevet gode tips ned til mine fremtidige turer rundt i Købehavn. Man bliver jo helt stolt og glad over at bo i vores allesammen skønne København, når man hører hvor meget byen kan.

Til sidst fandt jeg en vinder til denne skønne plakat- men puha det var et svært valg. Heldigvis går alle jeres skønne anekdoter og fortællinger om byen ikke tabt – det ville være så synd. Der er altid mange ideer og planer i mit hoved, men jeg skal nok finde på en skøn måde at kunne genfortælle jeres historier på.

Anne blev den heldige vinder – som nytilflytter til byen, kan plakaten måske bruges som et anderledes kort over sjove og skæve “must-see” steder i byen.

Hvis I allerede har lavet plads på væggen (og det forstår jeg godt, den pryder også min væg) så kan I købe plakaten her.

God aften til alle og tak for at I delte jeres Københavneroplevelser med mig!

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *