Vogue og københavner-cykel-chic – med eller uden hjelm?

Share

vogue_kobenhavnerliv

Og hvad så jeg lige på Vogues webforside forleden dag… “Cycling style done the Copenhagen way” er en hel artikel om at være københavner-cykel-chic i København, just my style! Når Emma Gad for mode anerkender cykel-dress up som chic og “the shit, så er der ingen undskyldning for ikke at hoppe op og komme afsted. “as that old Danish saying goes, if you can’t pedal in four-inch Gucci bamboo slides, should you be biking at all”. Nu tror jeg ikke jeg ville være sikker i trafikken overhovedet i høje hæle, men jeg er helt enig – chic på en cykel er no problemo.

Spørgsmålet er så bare om de mener med eller uden hjelm? Det svære spørgsmål… Altid det svære spørgsmål. Den sort/hvid prikkede hjelm jeg har  stirrer altid sådan på mig, når jeg efterlader den på sin krog derhjemme… Men det er så varmt om sommeren og man bliver helt svedig og for uvildig slikhår – og så er den jo ikke det mest chic’e ligegyldig hvad jeg bilder mig selv ind. Øv altså! Hvis bare Vogue kunne dresse en model op på deres forside med lækker kjole, make-up, sko – og en hjelm.. Jeg tror de ville klappe i deres små hænder hos Cykelistforbundet. Jeg har gået i folkeren med Nadja Bender måske folkeskolebåndene kan klare et telefonopkald “hva skulle det næste nye ikke være at lave et serie med en cykelhjelm, fotoet kunne fint hænge på Dronning Louises bro og Magasin, så har vi vist ramt omkring hele Københavns befolkning”

cykel_københavnerliv

Imens jeg hopper på min cykel og suser ud i sommer København, så tag et kig på Vogues forside. Vi kan være stolte, de damer. Vi er faktisk forbilleder. Skønheder på to hjul – ikke mindre! Også med hjelm på. Kan vi ikke bare blive enige om det lige nu. Fra idag af er det hipt og lækkert og smukt med den der kasse på hovedet. Forbilledligt faktisk.

Og når vi snakker om cykler, så viser jeg altså lige stolt min første designerplakat, Copenhagenized, frem (host, du kan stadig nå at købe et eksemplar af min limited edition, skriv til mig: dyb.kat@gmail.com)

copenhagenized

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *