Yelps nye seje community manager

Share

Igår var jeg til et rigtig hyggeligt event på cafeen “Din nye ven”. Der var disket op med lækre hjemmelavede boller, pesto, pølse, vafler med flødskum og syltetøj og farverige kolde sommerdrinks.

foto 2 foto 4

Dagen stod på fejring af Yelps, et online netværk af brugeranmeldelser og oplevelser genereret af brugerne, nye seje community manager, Camilla.

Jeg har mødt Camilla igennem mit blogger netværk og hun har blandt andet hjulpet mig med at skrive et indlæg til mit Københavnske sommer magasin (som I forhåbentlig alle har læst). Og så har hun også selv en dejlig blog, CopenhagenByMe.

foto 3

Hun havde lavet en lille sjov konkurrence, hvor man skulle beskrive København med et ord.

Mit var “puls” og så havde jeg taget et billede af en af de dejlige vafler. Det faldt åbenbart i god jord, for jeg vandt et gavekort til GoBoat, en bådtur i Københavns Havn. Det glæder jeg mig til!

foto 1 foto 5

Hvad ville jeres ord være, hvis I skulle beskrive København med ét ord???

God Sommer!

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 responses

  1. Tusind tak for de søde ord, Katrine. Skønt indlæg og med endnu flere billeder fra eventet. Det var så dejligt du kom, og jeg glæder mig til vores København/Yelp-kaffedate på den anden side af ferien. Førstepladsen var så fortjent – glæder mig til at høre om bådturen! 🙂

    • Ja Camilla, det gør jeg også! Nu jeg ikke kunne nå at være med til at findes Københavns bedste kanelsnegl, syntes jeg vi skal udvide konceptet med jordbærkager!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *